Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Portfolio

responsive image

Portfolio

Uiteraard zijn we erg trots op de door ons gerealiseerde tuinprojecten. Hier vind u een selectie van de verschillende projecten die we in de loop der jaren hebben mogen aanleggen. Met twee van deze projecten heeft onze klant zelfs de eerste prijs gewonnen voor de mooiste voortuin van Groei & Bloei!

Deze woning is in twee verdiepingen verdeeld waardoor de benedenwoning de voortuin als leefruimte heeft. Daarom hebben we in deze voortuin voldoende privacy gecreëerd om lekker te kunnen genieten.

Bekijk project

Een grote vijver; dat was de nadrukkelijke wens van deze opdrachtgever. Verder was een strakke vormgeving, maar ook voldoende ruimte voor beplanting een must voor deze plantenliefhebbers. Belangrijk was wel dat de tuin onderhoudsvriendelijk zou zijn. Bij onze gebruikelijke inventarisatie…

Bekijk project

Deze opdrachtgevers waren al jaren aan het stoeien met de indeling van de tuin. Het terras bij de woning beviel erg goed, maar de overige tuin gebruikten ze amper. Hun wens was de basis bij de woning te behouden en…

Bekijk project

Ook van een kleine(re) tuin maken we iets moois! De nadrukkelijke wens van deze opdrachtgever was een lekker terras, maar wel groen. Volgens ons is dat gelukt.

Bekijk project
Greenart

Gratis inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Gratis adviesgesprek