Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Moderne achtertuin met grote pergola

responsive image
responsive image
responsive image

Moderne achtertuin met grote pergola

Recent hebben we deze  tuin ontworpen en gerealiseerd voor een van onze klanten in Rotterdam. De wens was een moderne tuin maar wel met een groene en spannend uitstraling. Dat heeft geresulteerd in een strak tuinontwerp met mooie materialen en een fijne beplanting.

De tuin is opgedeeld in twee terrassen; een lounge terras en een eetgedeelte. Omdat de woningen van de achterburen hoger staan en er nogal veel inkijk is vanaf die zijde hebben we een robuuste pergola geplaatst van Douglashout welke mooi kan begroeien en zo de inkijk blokkeert en een intiem karakter geeft aan de tuin.

Om het terras een intiem karakter te geven en om wat beweging in de tuin te krijgen zijn er verhoogde borders geplaatst. De borders zijn opgetrokken uit wit stucwerk wat het geheel een zomerse uitstraling geeft.

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek