Home » Tuinontwerp

responsive image

Contact met onze tuinontwerper

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact met mij op via onderstaand nummer of vraag geheel gratis en vrijblijvend een tuinadvies gesprek aan.

+31332570454

Tuinontwerp

U wilt uw tuin aanpakken of restylen? Waarschijnlijk heeft u ideeën genoeg. Al surfend op het internet heeft u allerlei voorbeelden gezien en inspiratie opgedaan. Maar hoe vormen al die plannen zich nu tot een samenhangend geheel en wordt uw droomtuin realiteit? Wij vinden in al úw verzamelde ideeën de rode draad en ontwerpen een tuin die past bij u en uw budget.

Een passend tuinontwerp laten maken

Onze tuinen zijn strak, modern, groen, en bovenal verrassend. Wij creëren een tuin die past bij u, uw woning en uw interieur. Onze 3D tuin ontwerpen kenmerken zich door strakke lijnen en de juiste balans in paden, terrassen en beplanting. Uiteenlopende beplantingsoorten en afwisselende materialen zorgen voor een spannend geheel. Mét een groen karakter. Zo werken we bijvoorbeeld met grote groepen siergrassen, hortensia’s, bamboehagen of lavendel en creëren we meerdere ‘zitjes’. Wij weten precies hoe we een tuin zo inrichten dat u er optimaal gebruik van kunt maken. Een tuin van GreenART is er één om in te leven.

Tuinontwerper Halbe:

"Ik begin altijd met het bepalen van de groene vlakken en zichtlijnen. Dat is de basis van mijn ontwerpen. Pas daarna vul ik de details in. Ik vind het mooi om de tuin op te delen in verschillende ruimtes, zodat er spanning in het ontwerp ontstaat."

Tuin ontwerpen waar we trots op zijn

Het is elke keer weer een mooie uitdaging om een tuinontwerp te maken die precies aansluit bij de wensen van de klant. Hier vind u een aantal voorbeelden van ontwerpen waar we trots op zijn!

responsive image

Hoe ontwerp je een tuin?

Van een nieuwe tuin moet u minimaal 15 jaar optimaal kunnen genieten. Een goed doordacht tuinontwerp, waarin al uw wensen zijn verwerkt, is dus essentieel. Daarom willen wij altijd eerst weten wat ú belangrijk vindt. We proeven de sfeer van uw huis en tuin en brengen de omgeving in kaart. Onze ontwerpvoorstellen werken we uit in 3D, zodat u een goede indruk van hoe uw nieuwe droomtuin eruit komt te zien. Tijdens de ontwerpfase is het altijd mogelijk bepaalde onderdelen aan te passen. Zo sluit het uiteindelijke design van uw tuin precies aan bij uw wensen én uw budget.

Kosten Tuinontwerp GreenART

Kosten tuinontwerp

Elk tuinontwerp is anders. Aan de hand van het door u aangeleverde inventarisatie formulier nemen we tijdens het inventarisatie gesprek uw wensen door en kunnen we een goed beeld vormen van de benodigde tijd voor het maken van uw tuinontwerp. Vervolgens maken we voor u een vrijblijvende offerte. Na uw akkoord gaan we voor u aan de slag om een verrassend ontwerp te maken. Besluit u de tuin daarna ook door ons te laten aanleggen, dan ontvangt u 50% van de ontwerpkosten retour. Ons eerste tuinadvies gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Klik hier voor ons stappenplan.

Uitwerking tuinontwerp en aanleg

In onze tuin ontwerpen geven we ook de plekken voor de beeldbepalende beplanting aan. Na de ontwerpfase maken we uiteraard ook graag een voorstel voor het totale beplantingsplan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een op maat gemaakt beregenings-, en verlichtingsplan. U wilt tenslotte ook in de avond volop van de tuin kunnen genieten.

Is uw tuinontwerp helemaal naar wens, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gebruik maken van uw nieuwe tuin. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij regelen de aanleg van uw tuin van A tot Z. Laat u de tuin door ons aanleggen, dan berekenen we geen kosten voor het maken van het beplantingsplan.

Meer over tuinaanleg
Greenart

Gratis inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.

Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.