Menu

GreenART tuinontwerp. Moderne tuinen om in te leven!

Een greenART tuin kenmerkt zich door de strakke vorngeving, het groene karakter en de bijzondere materialen.Wij ontwerpen een tuin die bij u past. De vormgeving van een door ons ontworpen tuin is strak, eenvoudig, modern en verrassend. Ons belangrijkste uitgangspunt is dat de moderne tuin een plek moet zijn waar je in kan leven.

Bekijk enkele eindresultaten

Wij ontwerpen een tuin die bij u past. De vormgeving van een door ons ontworpen tuin is strak, eenvoudig, modern en verrassend. Belangrijk uitgangspunt is dat de moderne tuin een plek moet zijn waar je in kan leven. Het moet een tuin zijn die bij u past en aansluit bij uw woning en het interieur. Om tot dat eindbeeld te komen besteden we veel aandacht aan de voorbereiding; het proeven van de sfeer, het opnemen van uw wensen en het in kaart brengen van de omgeving. Graag komen we bij u langs om u een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is met uw tuin. Uiteraard is een oriënterend gesprek altijd vrijblijvend en kosteloos.

Moderne achtertuin.

Naar aanleiding van een verbouwing van de woning moest ook de tuin worden aangepast. Uitgangspunt tijdens de ontwerpfase was een moderne tuin welke aansluit bij de vormgeving van de woning en het interieur. het ontwerp mocht strak en ruimtelijk zijn maar moest wel een intieme sfeer krijgen en een groene uitstraling hebben. Ook was een nadrukkelijke wens dat de tuin gemakkelijk in het onderhoud zou zijn. Dit heeft geresulteerd in een strakke moderne tuin met verschillende terrassen zodat de ruimte optimaal benut kan worden.

Bekijk dit tuinontwerp

Tuinontwerp strakke tuin.

Het middelpunt van deze tuin is de strakke vijver. Verder is de vormgeving strak. Wel is er goed op gelet dat er voldoende borders zijn om de tuin een groen karakter te geven. Er zijn verschillende terrassen om optimaal te kunnen genieten van de tuin. Echt weer een tuin om in te leven!

Bekijk deze strakke tuin.

Moderne tuin met zwembad

In deze tuin was het zwembad een vast gegeven. Deze was al aanwezig, echter de tuin had totaal geen sfeer en nodigde niet uit om lekker te gebruiken. We hebben met verschillende materialen een sfeervolle strakke tuin gemaakt. De bomen langs de rand zorgen voor de gewenste privacy. De lage muurtjes van beton geven structuur aan het geheel. Het zwembad is nu echt onderdeel geworden van het geheel. Zo is het heerlijk genieten!

Bekijk deze tuin.

Tuinontwerp GreenART

GreenART tuinontwerp. Tuinen om in te leven.

Wilt u een tuinontwerp laten maken? Wij ontwerpen een tuin die bij u past. De vormgeving van een door ons ontworpen tuin is strak, eenvoudig, modern en verrassend. Belangrijk uitgangspunt is dat de moderne tuin een plek moet zijn waar je in kan leven. Het moet een tuin zijn die bij u past en aansluit bij uw woning en het interieur. Wij maken graag een afspraak zodat u kennis kunt maken met onze stijl.

Tuinontwerp laten maken?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.