Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Moderne tuin met veranda

responsive image
responsive image

Moderne tuin met veranda

Een klant waar we jaren geleden al de tuin hadden aangelegd gaat verhuizen naar een nieuwe plek en vraagt ons om ook voor die nieuwe plek een tuinontwerp te maken. De vorige tuin betrof een tuin bij een rijtjeswoning, nu is de opdrachtgever verhuist naar een vrijstaande woning met een grotere tuin.

responsive image

Ook in de winter een groene basis

Ze willen er graag echt iets moois van maken en er een lekkere leefruimte van creëren.  Verschillende terrassen,  een veranda en een ruim gazon behoren tot de wensen. We hebben een ontwerp gemaakt waar alles in is gepast. Een ruim eetterras direct achter het huis, een lounge terras in de achtertuin en een heerlijke veranda. Door het toepassen van verschillende materialen ontstaat er een mooi lijnenspel. Strakke groene blokken vormen de structuur van de tuin en geven ook in de winter een groene basis.

Ontwerp 3D luxe moderne tuin met veranda

Intieme sfeer

De verschillende verhoogde borders geven beweging in de tuin en brengen reliëf aan. De verhoogde border van hardhout met zinken rand afwerking geeft een intieme sfeer aan het eetterras en creëren een mooie doorgang via  het pad naar de veranda. De andere verhoogde borders in de tuin zijn gestuukt met een witte afwerking. Zo ontstaat er een mooie verbinding tussen de woning welke is gemetseld met witte stenen en de omringende tuin.

Hardhouten vlonder

De verhardingselementen geven een rustige basis waardoor het groen extra goed uitkomt. De hardhouten vlonder brengt warmte en contrast en geeft een verbinding tussen de woonkamer en het lounge gedeelte.

Door het plaatsen van 3 mooie bomen krijgt de tuin een groene achtergrond en wordt het zicht op de achterliggende woning en de oprit gebroken.

Een heerlijke tuin die past bij de woning en waar je lekker in kunt genieten.

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek