Realisatie

Nu uw tuinontwerp gereed is kunt u gaan bepalen hoe u de realisatie ervan wilt aanpakken.  Uiteraard helpen we u daarbij graag.

We zijn daarin flexibel zodat u de werkwijze kunt kiezen die bij u past.

 

Optie A.  U neemt zelf de realisatie ter hand.

 

Indien u dat wenst kunnen wij voor u een plan van aanpak maken waarin precies beschreven staat hoe de tuin gerealiseerd moet worden en welke materialen u daarvoor moet bestellen. Tijdens de realisatie kunt u altijd een beroep doen op onze begeleiding en advies.

 

Optie B.

 

GreenART werkt samen met een aantal hoveniersbedrijven waar we goede ervaringen mee hebben. Wij brengen u graag in contact met een van deze bedrijven welke we geschikt achten voor de uitvoering van het project. Deze hovenier zal op basis van het door ons gemaakte ontwerp en de werkomschrijving een offerte voor u maken. Uiteraard kunt u tijdens dit traject en bij de realisatie ervan te allen tijde een beroep doen op ons advies en/of begeleiding.

 

Optie C.

 

Natuurlijk kunt u het project ook laten realiseren door een bij u bekende hovenier. GreenART kan in dat geval alle benodigde tekeningen leveren en een werkomschrijving maken zodat exact duidelijk is hoe het project moet worden gerealiseerd en aan welke eisen de uitvoering moet voldoen.  N.a.v. deze informatie kan de hovenier een offerte voor u opstellen. Indien gewenst kunt u ons inschakelen voor de begeleiding zodat u verder geen omkijken heeft naar de realisatie van het project.