Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Strakke moderne voortuin

responsive image
responsive image
responsive image

Strakke moderne voortuin

Bij het ontwerpen van deze voortuin hebben we goed gekeken naar de uitstraling van de moderne woning en de omgeving. De vormen en kleuren van de woning komen terug in de tuin. Vooral de kleur van het hout sluit goed aan bij de woning, maar ook de roodbruine accenten in de beplanting vormen een verbinding. Centraal ligt het ruime terras zodat de bewoners ook hun voortuin kunnen gebruiken om in te leven!

responsive image

Deze voortuin is ontworpen om in te leven. Het grote terras geeft voldoende ruimte voor een aantal lounge meubelen of een ruime eettafel. Voorwaarde voor een terras in de voortuin is natuurlijk wel dat de privacy gewaarborgd is. Omdat het een voortuin betreft hebben we gekozen voor groen als afscheidingen. De hardhouten palen met RVS draden begroeien met klimhortensia’s en geven een transparante dekking aan het terras. De taxus hagen versterken het strakke effect van de tuin terwijl de losse beplanting zoals bamboe en siergrassen juist een tegenhanger vormen en een losse omlijsting geven van de strakke tuin waardoor deze aansluit bij de omgeving.

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld exclusieve tuin met ligstoelen
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek