Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Portfolio » Tuin met lange vijver

responsive image
responsive image
responsive image

Tuin met lange vijver

Deze opdrachtgevers waren al jaren aan het stoeien met de indeling van de tuin. Het terras bij de woning beviel erg goed, maar de overige tuin gebruikten ze amper.

Hun wens was de basis bij de woning te behouden en de rest van de tuin onderhoudsvriendelijk in te richten. Daarnaast wilden ze iets met water. Het resultaat is een gewaagd ontwerp met mooie lijnen.

Lange lijnen

Soms is het leuk om iets te benadrukken. In deze lange smalle tuin deden we dat met een langwerpige spiegelvijver met zinken rand. Hierdoor ontstaat niet alleen een mooie baan in het ontwerp; de vijver verbindt ook het terras bij de woning met het vlonderterras achterin de tuin.

Voorbeeld tuin verbouwen

Rustige beplanting

De beplanting hielden we rustig. Grote delen groeien dicht met lage bodembedekkers en de siergrassen langs het pad geven, als ze volgroeid zijn, de nodige groene uitstraling.

Op het vlonderterras maakten we een pergola van RVS-spandraden waar een blauwe regen overheen groeit. Hierdoor ontstaat een mooie doorkijk.

Greenart

Gratis inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Gratis adviesgesprek