Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Tuinontwerp moderne tuin

responsive image

Tuinontwerp moderne tuin

Woont u in een moderne woning en bent u van plan om voor een bijpassende tuin te kiezen? Dan is een moderne tuin natuurlijk de perfecte keuze. De tuinen van GreenART kenmerken zich door hun eenvoud, moderne karakter en intieme sfeer. Onze ontwerpen zijn strak en modern en sluiten perfect aan op uw wensen en behoeften. GreenART is met meer dan 25 jaar werkervaring gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van moderne tuinen. Moderne tuinen zijn geschikt voor zowel een grote als een kleine tuin en hebben een luxueuze uitstraling.

Kenmerken moderne strakke tuin

Bent u op zoek naar een mooie tuin die perfect afgewerkt is en bestaat uit strakke lijnen, bijpassende beplanting en natuurlijke materialen? Dan is een moderne tuin perfect voor u! De basis van een moderne tuin is vaak sober, door het gebruik van antracietkleurige tegels, rustige beplanting en strakke wanden. In deze basis leg ik zoveel mogelijk de nadruk op de belijning van de tuin. De beplanting is doorslaggevend in het eindresultaat. Voor een natuurlijke uitstraling werk ik vaak met losse beplanting zoals bijvoorbeeld siergrassen, Hortensia’s en Lavendel in de borders. Grote vlakken met planten zorgen namelijk voor een groene uitstraling van uw tuin. Voor een strakke vormgeving combineer ik dit vaak met  blokbeplanting zoals bijvoorbeeld de Taxus, Beuk of Laurier. Een vijver of watervalletje zorgt voor meer leven in de tuin en geeft een speels effect. Aan de basis van het ontwerp staan vanzelfsprekend altijd uw wensen. Wij bedenken een tuin waarin u heerlijk kunt genieten en waarin de ruimte optimaal wordt benut. Ik vind het fijn om in een tuin meerdere terrassen te maken; zon, schaduw of overdekt middels een veranda om ook s’ avonds of tijdens een zomers regenbuitje nog heerlijk buiten te zitten. De tuin moet een plek zijn waarin iedereen zich thuis voelt.

Bekijk alle mogelijkheden

Bij GreenART vinden wij dat u zich thuis moet voelen in de tuin

Uw tuin moet als het ware een verlengstuk zijn van uw woning: een ruimte waarin u kunt leven. We proeven de sfeer van uw huis en tuin, brengen de omgeving in kaart en maken een ontwerp dat perfect aansluit op uw wensen. Zo hebben wij al vele moderne voortuinen, maar ook landschappelijke tuinen ontworpen waar wij erg trots op zijn. Weet u nog niet precies wat u zoekt of heeft u moderne tuin ideeën nodig? Op onze portfolio pagina vindt u een aantal voorbeelden van moderne tuinen waar wij trots op zijn!

Mogelijkheden bij GreenART voor ontwerpen en aanleggen moderne tuin

GreenART heeft in de afgelopen 25 jaar een brede expertise opgebouwd. Zo verzorgen wij niet alleen het ontwerp, maar voeren wij ook het grondwerk uit, leggen wij de bestrating aan, bouwen wij veranda’s en tuinhuizen en realiseren wij de beplanting. Op deze manier begeleidt GreenART het gehele traject van de aanleg van uw droomtuin. Van grote tot kleine moderne tuinontwerpen, bij GreenART is alles mogelijk. Ook voor zwembaden en jacuzzi’s kunt u bij ons terecht. Een zwembad met natuurlijke steenafwerking zorgt voor een strakke, luxueuze uitstraling. Wij ontwerpen een droomtuin die past bij uw wensen: niets is daarbij onmogelijk.

Plan een gratis adviesgesprek
Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek