Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Zwembaden en Wellness

responsive image

Zwembaden en Wellness

Wilt u een nieuwe tuin met zwembad? Ook daarvoor kunt u bij GreenART terecht. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in het toepassen van zwembaden en Wellness elementen. Onze kracht is om het totale plaatje kloppend te maken. Uw zwembad of wellness wordt bij ons echt onderdeel van uw tuin zodat het past in het geheel en u er optimaal van kunt genieten. Ons motto: ‘Een tuin om in te leven!

Zwembad

Een nieuwe tuin met zwembad. Onze uitdaging ligt erin om voor u een totaal plan te maken waarbij het zwembad echt een onderdeel wordt van u nieuwe tuin. Daarom besteden we veel tijd een aandacht aan het maken van een tuinontwerp op maat.

Ook de realisatie is bij ons in goede handen. Wij voeren alle werkzaamheden uit in eigen beheer zodat alles naadloos op elkaar aansluit en u te maken heeft met 1 partij voor het gehele project. We besteden veel aandacht aan de voorbereiding om vervelende verrassingen te voorkomen. Zo werken we bij alle  zwembad projecten samen met een zwembad constructeur welke voor ons de constructie berekeningen maakt zodat we de juiste fundatie toepassen welke past bij uw locatie.

 

 

Polypropyleen zwembad

Wij kunnen elk type zwembad realiseren maar werken het meest met Polypropyleenbaden. Deze baden worden op maat gemaakt, zijn oersterk, gemakkelijk te plaatsen en onderhoudsvriendelijk! Tevens is bij dit type baden de optie om een ingebouwd onderwater lamellen dek in te bouwen een super mooie oplossing.

Omdat het platen zijn van polypropyleen is het kleur vast en kan je de tempratuur van het bad wel tot 40 graden verwarmen!

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek