Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Kleine moderne tuin

responsive image
responsive image
responsive image

Kleine moderne tuin

Ook van een kleine(re) tuin maken we iets moois! De nadrukkelijke wens van deze opdrachtgever was een lekker terras, maar wel groen. Volgens ons is dat gelukt.

Hardstenen tegels

Hardstenen tegels vormen de basis van het terras, wat het geheel rustig houdt. Leuk detail zijn de twee sierranden van hardstenen klinkers. Deze subtiele toevoeging geeft lijn en maakt het net even anders dan anders. Om het terras in te kaderen en een basislijn in de tuin te creëren, maakten we twee hardhouten borderranden die aan de bovenkant zijn afgewerkt met zink. Door het zink sluiten de borderranden perfect aan bij het materiaalgebruik ín de woning.

 

Bamboehaag

De border op de grens met de buren is rustig beplant met een grote groep bamboes en een border met Hebe’s. De bamboes verzachten de schutting en zetten het terras echt in het groen. Dit maakt het uitzicht vanuit de woning rustig. In de andere borders gebeurt er iets meer en kozen we voor een gevarieerde beplanting die elk jaar getijde weer iets anders moois laat zien.

 

Voorbeeld grote tuin inrichten strak ontwerp
Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek