Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Klassieke moderne tuin

responsive image

Klassieke moderne tuin

De oude tuin was al jaren een doorn in het oog van de bewoners, er werd geen gebruik gemaakt van de ruimte doordat de huidige tuin niet goed was ingericht en doordat de begroeiing veel te groot was geworden. Uitgangspunt bij dit ontwerp was een tuin om te gebruiken. In deze tuin hebben we verschillende ruimtes gecreëerd en ‘beweging’ in het ontwerp gebracht door de overdwars gesitueerde vijver, de verbindende vlonder en de beplantingsvakken.

Bij het ontwerpen van onze tuinen kijken we altijd goed naar de sfeer van de woning en het interieur. Deze woning is uit de jaren 30 en heeft een klassieke uitstraling maar is door de wit geverfde muren wel meer naar deze tijd getrokken.

In deze tuin hebben we gekozen voor ruimte, strakke vormgeving en eerlijke materialen. De over dwars gesitueerde vijver brengt verdeling in de tuin tussen het gedeelte bij de woning en het achterterras, terwijl de lange vlonder als loper een verbinding vormt tussen de beide gedeeltes.

In de basis is gekozen voor rust en eenvoud. Om die rust te creëren is er, in overleg met de bewoners, goed nagedacht over de materiaalkeuze. Eenvoudige grijze tegels, de zinken en zwart gebeitste schutting en de vijver geven een rustige basis, terwijl de hardhouten vlonder en de beplanting sfeer en warmte geven.

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek