Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Moderne tuin met strakke vijver

responsive image
responsive image
responsive image

Moderne tuin met strakke vijver

In deze tuin mocht van de opdrachtgever best wat gebeuren. Het moest zeker geen standaard tuin worden. Het wensen pakket bestond o.a. uit meerdere zit gelegenheden, een strakke vijver en een groen karakter.

responsive image

Strakke vijver

Wat bij het inventariseren van de tuin meteen opviel was dat het grootste gedeelte van de tuin om de hoek van de woning was en dat er niet echt een verbinding was met het woongedeelte.

Daar hebben we bij de vormgeving dan ook extra aandacht aanbesteed. Centraal gelegen is de strakke vijver waar alle onderdelen om heen hangen. Vanaf het eetterras is er een lange loper gemaakt van hardhout welke samen met de smalle waterelementen die uitstromen in de vijver een verbinding maakt vanaf de woning naar de rest van de tuin.

3D voorbeeld moderne strakke tuin

Strakke vormgeving

De tuin is strak van vormgeving en door de verschillende elementen ontstaat er ‘beweging’ in de tuin. De bamboehagen en wolken beplanting geeft een groene structuur aan de tuin en zorgt samen met de andere beplanting voor het groene karakter. Door de verschillende gedeeltes in de tuin is het een heerlijke tuin geworden om op verschillende manieren te gebruiken.

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek