Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Grote luxe tuin met zwembad en jacuzzi

responsive image
responsive image
responsive image

Grote luxe tuin met zwembad en jacuzzi

Ook voor een grote tuin met een exclusieve uitstraling bent u bij greenART aan het juiste adres. Voor de tuin bij deze moderne woning maakten we een passend ontwerp met een ruimtelijk karakter. Direct aan de achtergevel is het terras geplaats waar de eettafel komt te staan. Vandaar uit gaat de tuin trapsgewijs via het grote lounge terras naar het beneden gelegen zwembad en de veranda.

3D ontwerp tuin met zwembad en veranda

Intiem karakter

Mooie bamboehagen zetten de woning in het groen en geven de verschillende terrassen een intiem karakter. Door dat de bamboes op stelen staan is er toch ‘luchtigheid’. De grondkering langs het eetterras is van het zelfde stuukwerk als de woning en verbind de tuin en het eet-terras met de woning.

responsive image

Ruim opgezette loungehoek

Bijzonder detail is de waterpartij direct tegen de achtergevel waarover de lange vlonder loopt die de verbinding vormt naar het lounge terras en de zij-tuin. Bordesrooster boven het water vormen de ingang naar de grote schuifpui.

De lounge hoek is ruim opgezet. De op maat gemaakte plantenbakken langs de vlonder dienen als grondopvang, maar doordat ze verhoogt zijn komt de beplanting ook mooi tot zijn recht en vormt het een mooie achtergrond voor de lounge bank.

Boven de loungebank hangt een grote zweefparasol zodat er indien gewenst ook schaduw kan worden gecreëerd.

Prachtig zwembad

Vanaf het lounge terras ga je naar het lager gelegen zwemgedeelte. Een prachtig zwembad met hardstenen rand en bijbehorende vlonder geeft in de zomer de nodige ontspanning en verkoeling.

Het ruime gazon ademt rust en ruimte uit.

3D Tuinontwerp luxe tuin met zwembad

Veranda met douches

Aan de kopse kant van het zwembad is de veranda met douches, sauna en jacuzzi geplaatst om optimaal te kunnen relaxen. Zelfs in de winter kun je hier heerlijk vertoeven door de verwarming in de veranda.

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Kosten Tuinontwerp GreenART
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek