Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Achtertuin

responsive image
responsive image
responsive image

Achtertuin

In dit tuinontwerp hebben we er voor gekozen om twee ruimtes te creëren. De witte wand met doorkijk geeft het terras met de eettafel een intiem karakter en maakt het als het ware een kamer op zich. Boven het terras is een pergola van Douglas balken geplaatst om nog meer sfeer te creëren. Het is eventueel mogelijk om hierin een harmonica schaduwdoek te monteren om tijdens het eten op warme dagen lekker in de schaduw te kunnen zitten.

responsive image

Lounge terras

Aan de andere kant is het lounge terras geplaatst. Rondom dit terras en langs de muur zijn borders gecreëerd zodat er een mooie groene sfeer ontstaat. Bij de woning is een vast zitelement gemaakt zodat je al snel en gemakkelijk je kopje koffie kunt drinken zonder dat je alle meubels te voor schijn moet halen.

Het kleine gazon brengt rust, samenhang en groen in het geheel.

Tevens is er een vaste bank geplaatst . Dit is een mooi vast element in het ontwerp en geeft de bewoners de gelegenheid om in het voorjaar bij de eerste zonnestralen te genieten van de tuin zonder al het meubilair naar buiten te hoeven trekken.

De beplanting is rustig gehouden en behoeft weinig onderhoud. Siergrassen zijn gecombineerd met vaste planten om zo een mooie afwisselende beplanting te creëren.

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek