Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Tuinaanleg strakke tuin

responsive image

Tuinaanleg strakke tuin

Woont u in een strakke moderne woning en bent u van plan om voor een bijpassende tuin te kiezen? Dan is een strakke tuin natuurlijk de perfecte keuze. De tuinen van GreenART kenmerken zich door hun eenvoud, moderne karakter en intieme sfeer. Al onze projecten beginnen met het maken van een ontwerp. Voor uw strakke tuin maken we altijd een tuinontwerp in 3D.  Onze ontwerpen zijn strak en modern en sluiten perfect aan op uw wensen en behoeften.

Tuinontwerp strakke tuin.

Een strakke tuin kenmerkt zich door de strakke vormgeving en het gebruik van mooie materialen.

Bij het maken van een ontwerp wordt met al uw wensen rekening gehouden. De ontwerpers van GreenART zijn goed in luisteren. Elk ontwerp begint met een grondige inventarisatie. Daarbij komen er allerlei vragen aanbod met betrekking tot  uw nieuwe tuin zodat we precies weten waarvoor u uw tuin wilt gebruiken en we een tuinontwerp op maat kunnen maken voor uw nieuwe strakke tuin.

Een strakke tuin hoeft zeker niet saai te zijn. Ik vind het als ontwerper altijd mooi om ‘beweging’ in het ontwerp te krijgen zodat er verschillende ruimtes en plekjes ontstaan.

Als tegenhanger van de strakke lijnen in de tuin werken we veel met losse weelderige beplanting zoals bijvoorbeeld siergrassen en bamboes.

Tuinaanleg strakke tuin.

Bij de aanleg van een strakke tuin is het erg belangrijk dat de aanleg heel secuur en precies word gedaan. In een strakke tuin valt elk foutje direct op. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in de aanleg van uw strakke tuin en geven de verschillende onderdelen de juiste aandacht.

Alle onderdelen van bestrating tot veranda, schutting. beplanting, gazon en tuinverlichting worden door onze hoveniers vakkundig gerealiseerd zodat u jarenlang kunt genieten van de door ons ontworpen strakke tuin.

 

 

 

 

 

Tuinaanleg GreenART

Mogelijkheden bij GreenART voor ontwerpen en aanleggen moderne tuin

GreenART heeft in de afgelopen 25 jaar een brede expertise opgebouwd. Zo verzorgen wij niet alleen het ontwerp, maar voeren wij ook het grondwerk uit, leggen wij de bestrating aan, bouwen wij veranda’s en tuinhuizen en realiseren wij de beplanting. Op deze manier begeleidt GreenART het gehele traject van de aanleg van uw droomtuin. Van grote tot kleine moderne tuinontwerpen, bij GreenART is alles mogelijk. Ook voor zwembaden en jacuzzi’s kunt u bij ons terecht. Een zwembad met natuurlijke steenafwerking zorgt voor een strakke, luxueuze uitstraling. Wij ontwerpen een droomtuin die past bij uw wensen: niets is daarbij onmogelijk.

Plan een gratis adviesgesprek voor de aanleg van uw strakke tuin
Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek