Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Moderne kleine tuin met veranda

responsive image
responsive image
responsive image

Moderne kleine tuin met veranda

Dit ontwerp bewijst dat er ook van een kleine achtertuin van 45 m2 een droomtuin te maken is. De klant had verschillende wensen: Een terras voor een eettafel, een lounge gedeelte met mogelijkheid voor schaduw en een andere lang gekoesterde wens was een buitenkeuken met barbecue. En als het even kon toch ook nog een groene uitstraling.

Bovenaanzicht 3D Tuinontwerp luxe achtertuin

Dat soort tuinen zijn voor ons een echte uitdaging!

Het heeft geresulteerd in een veelzijdig tuinontwerp waarin de tuin is opgedeeld in verschillende ruimtes en elke plek zijn eigen functie heeft. Zo is er direct achter het huis een terras gecreëerd waar de centrale eettafel komt te staan. Door de toepassing van een verhoogde border en hogere siergrassen kom je hier echt in het groen te zitten en ontstaat er een comfortabel terras.

Lounge terras

In de linkerhoek van de tuin komt het lounge terras. Het terras wordt omlijnd door een pergola van Douglas hout waarin een harmonica schaduwdoek wordt gemonteerd zodat er tijdens warme dagen ook de mogelijkheid is om de schaduw op te zoeken.

Tuinontwerp 3D modern met veranda
responsive image

Buitenkeuren met ingebouwde barbecue

In de andere hoek is de lang gekoesterde wens gerealiseerd en is een prachtige buitenkeuken gemaakt met een ingebouwde barbecue. De verharding wordt opgetrokken uit diverse materialen. Het klinkerpad geeft een verbinding in de tuin vanaf de woning naar het achterterras. De tegels geven ruimte en het hout brengt leven en warmte.

Al met al een heerlijke achtertuin om in te genieten.

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Tuinontwerp 3D modern met veranda
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek