Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Moderne voortuin

responsive image
responsive image
responsive image

Moderne voortuin

Naar aanleiding van een gehele renovatie van de woning was er behoefte aan een nieuwe tuin. Belangrijk uitgangspunt bij deze tuin was de uitstraling. Het moest een groene tuin worden met strakke lijnen welke zou aansluiten bij de moderne woning. Het uiteindelijke ontwerp is strak en modern maar heeft een groen karakter door de grote beplantingsvakken. De gestuukte muurtjes in de tuin trekken de sfeer van de woning door en maken een verbinding tussen de woning en de omliggende tuin.

Middelpunt van deze moderne tuin is de grote strakke vijver. Vanuit de woonkamer is er een goed zicht op de vijver met de verschillende vissen en het RVS waterelement welke geplaatst is in de achterliggende gestuukte muur en beweging geeft in de vijver.

Voorbeeld vijver in moderne tuin
responsive image

De tuin is strak maar heeft een veelzijdige beplanting welke in grote groepen is toegepast en een groen karakter geeft aan de tuin. Het witte stuukwerk van de woning is doorgetrokken in de tuin door de plaatsing van verschillende muren welke de belijning benadrukken en een geraamte vormen voor de beplanting.

Voorbeeld strak tuinontwerp met vijver

Over de gehele breedte van de tuin is een vlonder als loper toegepast welke diepte geeft en een verbinding maakt tussen de oprit en de tuin. Als extra accent is hierin een aluminium tranenplaat aangebracht welke de route naar de voordeur accentueert.

Bij de voordeur is d.m.v. RVS spandraden een dak gecreëerd waarover een blauwe regen groeit, dit groene dak geeft de entree van de woning een intieme sfeer. Siergrassen, bolcatalpa’s en heesters geven voldoende beslotenheid aan de tuin maar belemmeren niet het contact met de omgeving.

Voorbeeld tuin bestrating aanleggen
Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld aanleg tuinontwerp met vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek