Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Veel gestelde vragen

responsive image

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag over onze diensten? Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen (FAQ).
En vooral de antwoorden op die vragen natuurlijk.

Veel gestelde vragen

Als ik het inventarisatieformulier invul en toestuur, worden er dan al kosten in rekening gebracht?

Nee. Na ontvangst van het inventarisatieformulier nemen we contact met u op. Aan de hand van het ingevulde formulier en het eventuele moodboard bespreken we uw wensen. Zo krijgen wij een goed beeld van wat u belangrijk vindt en wat we voor u kunnen betekenen. Pas na dit gesprek beslist u of u daadwerkelijk een ontwerp door ons laat maken.

Wordt elk ontwerp in 3D gepresenteerd?

Ja, elk ontwerp wordt in 3D uitgewerkt. Daarbij gebruiken we afbeeldingen van hoge kwaliteit voor een realistische voorstelling van het ontwerp. Op verzoek kunnen we ook videobeelden gebruiken om de beleving nog krachtiger te maken. Op die manier wandelt u als het ware door uw nieuwe tuin.

Wat kost een door u gemaakt tuinontwerp?

Elk tuinontwerp is anders. Aan de hand van het door u aangeleverde inventarisatie formulier nemen we tijdens het inventarisatie gesprek uw wensen door en kunnen we een goed beeld vormen van de benodigde tijd voor het maken van uw tuinontwerp. Vervolgens maken we voor u een vrijblijvende offerte. Na uw akkoord gaan we voor u aan de slag om een verrassend ontwerp te maken.

Legt u ook tuinen aan?

Zeker! Wij hebben alle expertise in huis om uw tuinproject van A tot Z te realiseren. Hiervoor werken we samen met zorgvuldig geselecteerde partners.

Wat is het voordeel om de tuin onder uw regie te laten aanleggen?

Omdat wij samen met u het tuinontwerp hebben bedacht, weten we precies wat er moet gebeuren. Als u de tuin onder onze regie laat aanleggen, voorkomen we dat uitvoerders er hun ‘eigen draai’ aan geven. 100% gegarandeerd de juiste vertaling van ontwerp naar tuin dus! Besluit u het project door ons te laten realiseren, dan ontvangt u bovendien 50% van de ontwerpkosten retour.

Ontwerpt en plaatst u ook bouwwerken, zoals een tuinhuis, veranda of schuur?

Jazeker, met verschillende materialen. Populair is bijvoorbeeld een veranda van douglas, een uitermate geschikte houtsoort voor buiten met een mooie uitstraling. Heeft u liever eiken vanwege de look and feel of de duurzaamheid, dan kan dat ook. Maar u kunt ook kiezen voor gemetselde bouwwerken. Wij geven u graag advies!

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek