Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Moderne tuin met veranda en grote terrassen

responsive image
responsive image
responsive image

Moderne tuin met veranda en grote terrassen

Ook voor deze tuin een ontwerp op maat gemaakt. Belangrijk wensen waren een ruim terras, nieuwe schuur met veranda gedeelte en mooie borders. De tuin grenst aan een weiland en vanuit de woning heb je een prachtig uitzicht op de landerijen. Dat hebben we natuurlijk uitgebuit. Door de verschillende lijnen wordt het uitzicht versterkt. De schuur met veranda en de strakke schutting geven voldoende privacy en een rustige basis voor het geheel.

Ontwerp tuin terras

De vlonder vormt een mooie verbinding vanuit de woning naar het achterterras en creëert langs de border met verschillende bloeiende planten een doorkijk naar achter. Lang de schutting bij het achterterras is een lange verhoogde plantenbak geplaatst om het lijnen spel nog eens extra te versterken en de schutting te breken.

 

Open karakter

Om het open karakter te behouden maar om de tuin toch af te sluiten voor hond en kleinkinderen is er een eenvoudig stalen hekwerk geplaatst. Een heerlijke tuin met een ruim terras en een fijne veranda om in de warme zomerdagen de schaduw op te zoeken, of juist in de koude avonden lekker warm buiten te kunnen zitten.

3D Tuinontwerp met vlonder
Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  3D Tuinontwerp tuinaanleg luxe tuin
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek