Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Villa tuin aan het water

responsive image
responsive image
responsive image

Villa tuin aan het water

Deze nieuwbouw woning staat aan het water. Vanuit de gemeente zijn er voorschriften dat het lager gelegen deel voornamelijk groen moet worden. We hebben er in dit ontwerp voor gekozen om op het hogere deel bij de woning de vormgeving wat strakker te houden en dan door het plaatsen van grote taxus wolken beplanting te laten overlopen en te verbinden met het lager gelegen deel.

Terras met de eettafel

In de zij-tuin direct aan het huis komt het terras met de eettafel. Boven dit terras komt een lamellen overkapping. Het voordeel van een dergelijke overkapping is dat je kunt regelen of en hoeveel schaduw je wilt hebben en dat je bij regen het terras waterdicht kunt overkappen door het sluiten van de lamellen.

Gratis Adviesgesprek
3D Tuin ontwerp moderne tuin
responsive image

Op maat gemaakte aluminium plantenbak

Vanaf het eetterras is er een ruime doorgang naar het lounge gedeelte. Gestuukte muurtjes met natuursteen afdekranden geven lijn aan het geheel en begeleiden de beplanting. Langs de trap naar de kelder komt een op maat gemaakte aluminium plantenbak welke dient als afscheiding. Het beneden gedeelte is groen en ruim vorm gegeven. De grote taxuswolken geven structuur aan het geheel.

3D ontwerp tuinaanleg natuurlijke tuin

Sloep aanleggen

Via een pad van stroken tegels in het gazon is er een verbinding naar het vlonder gedeelte en de steiger waar de sloep kan worden aangelegd. Een ruime tuin met leefruimte bij de woning en natuur op het beneden gedeelte.

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek