Home » Tuinarchitect

responsive image

Contact met tuinontwerper Halbe

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact met mij op via onderstaand nummer of vraag geheel gratis en vrijblijvend een tuinadvies gesprek aan.

+31332570454

Tuinarchitect

Op zoek naar een tuinarchitect?

Tuinarchitect is een beschermde titel. Deze mag je alleen voeren als je een academische opleiding hebt gevolgd en ingeschreven staat in het register van tuinarchitecten. Halbe is geen tuinarchitect maar tuinontwerper. Hoewel Halbe zich dus officieel niet zo mag noemen, maakt hij door zijn jarenlange ervaring wel tuinarchitect waardige ontwerpen!

Wat is het verschil tussen een tuinontwerper en een tuinarchitect?

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen. Hij of zij bedenkt onder andere de indeling, maakt een beplantingsplan en een lichtplan, stelt een begroting op, adviseert in materiaalkeuze en begeleidt het gehele traject van ontwerp naar aanleg. Grootste verschil is dat een tuinarchitect vaak ook parken of andere niet-private groene ruimtes ontwerpt. Soms wordt een tuinarchitect ook als landschapsarchitect aangeduid.

Wie is Halbe?

Vanaf het moment dat een hovenier zo’n 25 jaar geleden bij zijn ouders de tuin renoveerde, heeft Halbe zijn hart verpand aan het hoveniers vak. Inmiddels is hij, sinds de afronding van zijn vakopleiding, ruim 25 jaar actief als zelfstandig hovenier. Gedurende die jaren is hij zich steeds meer gaan richten op het ontwerpen van tuinen. Zijn missie? Een tuin opleveren die de opdrachtgever past als een warme jas. ‘Tuinen ontwerpen is mijn passie. Ik zie het als een uitdaging een design te maken dat geheel aansluit bij de wensen van de klant. Vooral de ‘onmogelijke wensen’ inspireren mij om out of the box naar oplossingen te zoeken. Daarbij luister ik heel goed naar wat mijn opdrachtgevers belangrijk vinden. Zo kunnen wij werkelijk een tuin op maat leveren waar de klant jarenlang van kan genieten.’

Van ontwerp naar de aanleg van een tuin!

GreenART levert dus niet alleen tuinarchitect waardige tuinontwerpen, ook voor de aanleg van uw tuin kunt u bij ons terecht. We regelen alles van A tot Z en werken altijd met zorgvuldig geselecteerde partners met ieder hun eigen expertise.

Meer over tuinaanleg
Greenart

Gratis inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.

Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.