Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Strakke moderne kleine tuin

responsive image
responsive image
responsive image

Strakke moderne kleine tuin

De basis van dit ontwerp is strak en ruim. Omdat de achtertuin niet al te groot is hebben we gekozen voor een grote tegel zodat er rust en ruimte ontstaat. Door de twee witte muurtjes en de verhoogde borders ontstaat er een mooi lijnen spel en krijgt de tuin toch een groen en intiem karakter. Doordat de muurtjes dwars zijn geplaatst op het pad aan de zijkant en de schuur ontstaat er beweging en wordt de tuin toch opgedeeld in verschillende zones.

lounge stoelen

Zo krijgt de eettafel een mooie centrale plek en is er aan de andere kant van de tuin de ruimte om te relaxen in de lounge stoelen. Langs het pad aan de zijkant zijn bamboes geplaatst om het geheel in het groen te zetten.

Bovenaanzicht 3D tuin ontwerp met bestrating en tuinset
responsive image

Vaste bankjes

Zowel in de voor- als de zij-tuin zijn vaste bankjes geplaatst om de ruimte optimaal te benutten en in het vroege voorjaar al snel van de eerste zonnestralen te kunnen genieten zonder alle tuinmeubels tevoorschijn te hoeven halen.

3D ontwerp moderne strakke tuin met beplanting bovenaanzicht

Fietsenberging

In de voortuin is een fietsen berging geplaatst en zijn de containers netjes weggewerkt achter een schutting van hardhout met een schuifdeur.

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek