Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Onze werkwijze

responsive image

Onze werkwijze

Van idee naar tuin in 4 stappen

Een ontwerp van GreenART is een vertaling van úw wensen en dromen. Daarom inventariseren we eerst wat u belangrijk vindt en heeft u in de ontwerpfase altijd de mogelijkheid om bij te sturen. Besluit u de tuin vervolgens ook door ons te laten realiseren, dan bent u ervan verzekerd dat uw tuin ook volledig volgens uw ontwerp wordt aangelegd. Hoe gaan we te werk?

Hoe gaan we te werk?

Stap 1

Inventarisatie

Zodra u via de site heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in een tuinontwerp, krijgt u van ons een inventarisatieformulier. Daarnaast vragen we u een moodboard te maken.

Aan de hand van het ingevulde formulier en uw moodboard bespreken we gezamenlijk uw wensen. Daarna beslist u pas of u daadwerkelijk een ontwerp laat maken. Na akkoord op de prijs maken we een afspraak bij u thuis. We meten de tuin, proeven de sfeer van uw stijl, woning en interieur en bespreken de details. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp.

Stap 2

Ontwerpfase en 3D presentatie

Na de inventarisatie van uw wensen werken we een of meerdere voorstellen uit in 3D. In een online bespreking nemen we deze voorstellen met u door en kunt u eventuele wijzigingen of extra wensen doorgeven. U ontvangt het 3D-plan per mail en we kunnen het bestand digitaal delen tijdens de bespreking.

Stap 3

Definitief ontwerp

Na de ontwerpbespreking voeren we eventuele wijzigingen door en werken we het plan uit in een definitief tuinontwerp.

Stap 4

Offerte tuinaanleg

Nadat het ontwerp definitief is gaan we samen met u kijken hoe we dit mooie project kunnen gaan realiseren. We werken daarin samen met een gerenommeerd hoveniersbedrijf. Bij het opstellen van de offerte gaan we uit van de besproken materialisatie en maken voor u een gespecificeerde offerte zodat het voor u inzichtelijk is hoe de kosten zijn verdeeld. Als u er uiteindelijk voor kiest om de tuin door ons te laten aanleggen  maken we een aanneemsom voor de totale aanleg van uw tuin zodat u tijdens de tuinrealisatie nooit voor verrassingen komt te staan.

Stap 5

De aanleg van uw tuin

Besluit u de tuin door ons te laten aanleggen, dan bent u verzekerd van de juiste vertaling van ontwerp naar uitvoering. U voorkomt dat derden er een ‘eigen draai’ aan geven. 

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek