Menu

werkwijze

Stap 1

 

tape measureTijdens onze eerste afspraak kom ik graag uw wensen bespreken en inventariseren waar wat u betreft uw tuin aan moet voldoen.  Samen nemen we een lijst door van punten welke van toepassing zijn op uw tuin. Tijdens dit gesprek laat ik u aan de hand van een fotoalbum graag zien wat we in de loop der jaren hebben ontworpen.  Samen met u bekijk ik tijdens deze afspraak uw tuin en vorm ik een beeld van uw stijl, uw woning en interieur.

Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Na onze eerste afspraak zal ik een beschrijving maken van mijn bevindingen en uw wensen.  Tevens ontvangt u hierbij een offerte voor het laten maken van uw tuinontwerp.

 

Stap 2 Ontwerpfase.

 

Na uw goedkeuring gaan we van start met het ontwerp.  Tijdens deze fase zullen we goed nadenken over de wensen voor uw tuin. We gaan hierbij een plan bedenken waar uw wensen worden vertaald naar een tuin om in te leven!

 

Stap 3 Presentatie ontwerp/schetsontwerp

 

Tijdens de ontwerpfase ontstaat er een tuinplan of meerdere voorstellen die we bij u ter plaatse komen presenteren.  Het ontwerp zullen we mondeling toelichten en verduidelijken met een sfeerimpressie. Om u een goed beeld te geven van de nieuwe tuin maken we ook een begeleidende 3D afbeelding.

 

Stap 4 Definitieve ontwerp.

 

Eventuele wijzigingen worden doorgevoerd en het plan wordt uitgewerkt in een definitief ontwerp. Met dit ontwerp kan een hovenier uw tuin realiseren.

 

Beplantingsplan.

 

In het ontwerp is de beeldbepalende beplanting al aangegeven. GreenART maakt na de ontwerpfase ook graag een voorstel voor de totale beplanting van uw tuin.

 

Verlichtingsplan.

 

Om uw tuin ook in de avonduren een mooie uitstraling te geven is het mogelijk een verlichtingsplan te maken.  We zijn niet gebonden aan 1 bepaald merk, daarom kunnen we een plan op maat voor u maken.

 

Realisatie.

 

Nu het ontwerp van uw nieuwe klaar is kan er worden gestart met de realisatie ervan. GreenArt helpt u hierbij graag, op onze pagina realisatie kunt u lezen hoe wij de aanleg kunnen begeleiden.