Menu

werkwijze

Stap 1 Inventarisatie.

Als u heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in een tuinontwerp van greenART zullen we uiteraard z.s.m. contact met u opnemen. Vervolgens sturen we u een inventarisatie formulier waarin allerlei vragen aan bod komen die te maken hebben met uw nieuwe tuin. Tevens vragen we u om een moodboard te maken, uiteraard helpen we u daar graag bij op weg.

Wanneer we deze van u hebben ontvangen nemen we contact met u op om aan de hand van het door u ingevulde formulier en moodboard uw wensen te bespreken zodat we een goed beeld krijgen van wat u belangrijk vind.

Na deze inventarisatie kunt u beslissen of u door ons een ontwerp laat maken. Voor een tuin tot 75 m2 berekenen wij hiervoor een tarief van € 298,00 incl. BTW.  Als u tuin groter is dan 75 m2 maken we naar aanleiding van het inventarisatie gesprek een offerte voor uw tuinontwerp. Als u hiermee akkoord gaat gaan we aan de slag om uw droomtuin te ontwerpen.

Vervolgens maken we een afspraak om uw tuin in te meten. Tijdens deze opmeting bespreken we nogmaals de details ter plaatse en vormen we een goed beeld van uw stijl, uw woning en het interieur.

Stap 2 Ontwerpfase.

Na uw goedkeuring gaan we van start met het ontwerp.  Tijdens deze fase zullen we goed nadenken over de inrichting van uw tuin en maken we een tuinontwerp voor uw droomtuin. Uiteraard dien uw wensen hierbij als leidraad voor het tuinontwerp.

Stap 3 Presentatie ontwerp/schetsontwerp

Tijdens de ontwerpfase ontstaat er één tuinplan of meerdere voorstellen. Deze sturen we u per mail toe. Vervolgens maken we een afspraak om deze online te bespreken. We kunnen dan het tuinontwerp digitaal delen zodat we tegelijk in het 3D plan kunnen bekijken tijdens deze bespreking. Tijdens dit gesprek geven we een toelichting op het ontwerp en kunt u eventuele wijzigingen of extra wensen doorgeven.

Stap 4 Definitieve ontwerp.

Na de ontwerpbespreking worden eventuele wijzigingen doorgevoerd en wordt het plan uitgewerkt in een definitief tuinontwerp. Aan de hand van dit ontwerp kan uw tuin gerealiseerd worden. U besluit zelf wie u daarvoor inschakelt. Uiteraard kunt u daarvoor ook bij ons terecht. We hebben alle expertise in huis om uw tuin te realiseren.  Daarom maken we graag een vrijblijvende offerte. Indien u besluit het project door ons te laten realiseren zullen we helft van de ontwerpkosten reduceren op de offerte voor de tuinaanleg. Als u kiest voor realisatie door GreenART bent u er door onze begeleiding van verzekerd dat uw tuinontwerp op de juiste wijze wordt vertaald naar uw droomtuin.

Beplantingsplan.

In het ontwerp is de beeldbepalende beplanting al aangegeven. GreenART maakt na de ontwerpfase ook graag een voorstel voor de totale beplanting van uw tuin. Dit beplantingsplan maken we nadat u akkoord bent met onze offerte voor de realisatie van de tuin waarin we een stelpost hebben opgenomen voor de beplanting. Voor dit beplantingsplan zullen wij geen extra kosten berekenen. Als u besluit om de tuin zelf te laten realiseren helpen we u ook graag met het beplantingsplan. In dat geval zullen we eerst een prijsopgave doen waarna u kunt besluiten of wij het beplantingsplan voor u mogen maken.