Menu

moderne tuin

GreenART is gespecialiseerd in de vormgeving van moderne tuinen.

Het belangrijkste uitgangspunt bij onze ontwerpen is dat de tuin een plek moet zijn waar je in kan leven. Het moet een ruimte zijn die bij u past en aansluit bij uw woning en interieur.

De moderne tuin van GreenART kenmerkt zich door een strak lijnen spel en een goede balans tussen harde materialen en groen. Meestal zijn er verschillende terrassen gemaakt om te genieten in uw tuin.  Zo is er over het algemeen een terras om te eten maar ook een lounge plek om te relaxen.

De moderne vormgeving is toe te passen in elke tuin; In een grote villa tuin, maar ook in een kleine stadstuin is er juist iets heel moois te doen met de strakke vormgeving.

De moderne tuinen zijn onderhoudsvriendelijk door de overzichtelijke beplanting en zin zomer en winter mooi om naar te kijken.

GreenART helpt u graag bij de vormgeving van uw tuin, daarbij besteden we veel aandacht aan de voorbereiding; het proeven van de sfeer, het opnemen van uw wensen in het in kaart brengen van de omgeving. Graag komen we bij u langs om u een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard is een oriënterend gesprek altijd vrijblijvend en kosteloos.