Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Tuinafscheidingen

responsive image

Tuinafscheidingen

Bent u op zoek naar mooie tuinschermen of een tuinpoort? Dan bent u bij GreenART aan het juiste adres. Tuinafscheidingen zijn snel te plaatsen en verkrijgbaar in vele modellen, materialen, kleuren en maten. Zo maken en plaatsen wij niet alleen standaard schuttingen van hout en staal, maar ook natuurlijke tuinafscheidingen met veel groen. Wij ontwerpen een tuinafscheiding die perfect past in uw droomtuin!

Soorten tuinafscheidingen

Een tuinafscheiding dient om uw tuin van die van de buren of van een openbare ruimte te scheiden. Dit zorgt voor afscherming en privacy. Er is voor iedere tuin wel een passende afscheiding. Wij bieden eindeloze mogelijkheden in verschillende soorten tuinafscheidingen. Voor iedere tuin maken wij een ander ontwerp, omdat wij geloven dat een tuinafscheiding echt bij een tuin moet passen. Tuinafscheidingen zijn er in vele soorten en maten, voor zowel de voor- als achtertuin. Zo plaatsen wij tuinschuttingen, tuinschermen en -matten, groene tuinafscheidingen, hekwerk en tuinpoorten. Voor een natuurlijke look kiest u bijvoorbeeld voor een groene afscheiding in de vorm van een haag. Een houten afscheiding is stevig en zeer duurzaam. Wat u ook kiest, bij GreenART is alles mogelijk!

Tuinschutting

Wilt u genieten van gezelligheid, veiligheid en privacy in uw tuin? Dan zijn tuinschuttingen een goede keuze. Bij GreenART ontwerpen en plaatsen wij een tuinschutting die perfect past bij uw droomtuin. Zo plaatsen wij schuttingen van hout, maar ook van metaal, stalen platen en panelen. Deze schuttingen zorgen voor privacy, zijn duurzaam en bestemd tegen iedere weersomstandigheid. Ook maken wij schuttingen met de look en feel van een gestuukte muur. Liever een iets natuurlijkere look? Wij bieden ook natuurlijke schuttingen, zoals een haag met klimplanten. Iedere tuinschutting die wij maken heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen en moet perfect passen in uw tuin.

Bekijk ons portfolio

Tuinpoort

Een tuinpoort is een belangrijk onderdeel van een schutting. De poorten worden door GreenART op maat gemaakt voor uw tuin. Wij vinden het belangrijk dat de poort stevig is en lang meegaat. Een houten tuinpoort is erg populair en past vaak goed bij andere schuttingen van hout of steen. Een stalen tuinpoort is praktisch, weerbestendig en gaat lang mee. Welke tuinpoort u ook in gedachte heeft, wij produceren een degelijke, op maat gemaakte poort die perfect bij uw droomtuin past. zoals bijvoorbeeld een schuifpoort van verzinkte plaat zoals te zien op de afbeelding.

Neem gerust contact met ons op!
Tuinafscheidingen Green Art
Green Art Tuinschutting Tuinafscheidingen Gelderland

Tuinscherm

Naast tuinschuttingen verzorgen wij ook tuinschermen en tuinmatten. Tuinmatten zijn perfect voor een natuurlijke schutting of schuttingbekleding. Door de verschillende soorten tuinmatten en -schermen zijn er eindeloze mogelijkheden. Wij plaatsen een standaard schutting met paal en paneel en plaatsen hier tuinmatten overheen, passend bij uw droomtuin.

Bekijk de mogelijkheden

Natuurlijke tuinafscheiding

Een natuurlijke tuinafscheiding past perfect in een moderne tuin en geeft uw tuin een unieke uitstraling. Wij beginnen altijd met het plaatsen van een frame van palen. Hier vlechten wij de klimplanten in. De planten kunnen strak naast elkaar gezet worden, of door elkaar heen groeien voor een speelsere look. U kunt ook kiezen voor een taxus- of beukenhaag. Wat u ook kiest, wij helpen u graag met het aanleggen van uw droomtuin!

responsive image

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om uw ideeën en wensen te bespreken.

Plan een adviesgesprek

Hoe hoog mag een tuinafscheiding zijn? En hoe hoog mag iets uitsteken?

Een tuinafscheiding in de achtertuin mag maximaal 2 meter hoog zijn. Een schutting aan de voorkant van het huis mag daarentegen maar maximaal 1 meter hoog zijn. Voor bomen, heggen en planten geldt geen maximale hoogte.

Wat kost het plaatsen van een tuinafscheiding?

De kosten van onze tuinafscheidingen zijn per uitvoering verschillend. Om u een indruk te geven; een van onze favoriete tuinafscheidingen is de tuinschutting met de smalle hardhouten latten. Deze tuinafscheiding heeft een moderne uitstraling en zorgt voor een prachtig lijnen spel in de tuin. Deze specifieke tuinafscheiding leveren wij inclusief plaatsing voor €418,00 per strekkende meter.
 • Frame hardhout 7x7cm, 100 cm in grond geplaatst
 • Bovenbalk 45×70 mm hardhout.
 • Hoogte 195 cm
 • Latten 16×42 mm Bankirai
 • Tussen ruimte 12 mm
 • Bevestiging d.m.v. spijkers 50 mm
 • Latten horizontaal
 • Bekleding met latten enkelzijdig
Voor extra bekleding met hardhouten latten aan de andere zijde rekenen wij €260,00 per strekkende meter.
Het voordeel van dit type afscheiding is dat de basis een frame van hardhouten palen is waartegen ieder type schutting bekleding mogelijk is. Als uw buren bijvoorbeeld douglas rabatdelen of hedera schermen willen plaatsen is dat geen enkel probleem.

Welk houtsoort is het beste voor een schutting?

Voor een schutting kunt u allerlei soorten hout gebruiken. Wij gebruiken voor de palen voornamelijk hardhout; Angelim is hiervoor bijvoorbeeld een hele goede houtsoort die zeer lang meegaat. Voor de bekleding van de schutting gebruiken we vaak bankirai latten, een sterke houtsoort die lang meegaat, maar ook douglashout kan uitstekend worden toegepast als bekleding van uw schutting.
Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek