Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Strakke tuin met siergrassen en zinken vijver

responsive image
responsive image
responsive image

Strakke tuin met siergrassen en zinken vijver

Deze woning is in twee verdiepingen verdeeld waardoor de benedenwoning de voortuin als leefruimte heeft. Daarom hebben we in deze voortuin voldoende privacy gecreëerd om lekker te kunnen genieten.

Centraal in de tuin is de strakke vijver gesitueerd. Vanuit de woning hebben de bewoners een mooi zicht op het water en al het leven in deze vijver. Omdat de tuin niet erg diep is hebben we gekozen om met lijnen te werken die de tuin dieper laten lijken. Ook de strakke zinken vijver draagt hieraan bij. De zinken rand is iets verhoogd aangelegd om de vijver er extra uit te laten springen.

 

Voorbeeld aanleg tuin met vijver
Voorbeeld bovenaanzicht moderne tuinen met weinig onderhoud

De verharding is opgetrokken uit hardstenen tegels in combinatie met klinkers. De banen van klinkers geven diepte aan de tuin.

 

De borders zijn verspreid in de tuin aangelegd. 2 grote plukken met siergrassen geven de nodige groene uitstraling en combineren mooi met de strakke lijnen.

Als vakbeplanting is er een border gemaakt die is omzoomd met een buxushaagje. Deze border is beplant met lavendel en een roos op stam.

 

Voorbeeld bovenaanzicht moderne tuin aanleggen
Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek