Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Hovenier Gelderland

responsive image

Hovenier Gelderland

Heeft u een hovenier in Midden-Nederland nodig? GreenART is gevestigd in Waardenburg en Nijkerkerveen en voornamelijk actief in Midden-Nederland. Woont u buiten Midden-Nederland? Ook dan kunt u bij ons terecht voor het ontwerp en de aanleg van uw droomtuin.

Tuinontwerp en aanleg in Midden-Nederland

Wilt u uw tuin aanpakken of restylen? Vaak zit u boordevol ideeën, maar weet u niet precies wat u nu eigenlijk écht wilt. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en vertalen dit tot een passend en realiseerbaar ontwerp. Bent u tevreden met het ontwerp? Dan maken wij een offerte voor de totale aanleg van uw tuin. GreenART begeleidt het gehele traject van de aanleg van uw tuin en houdt de planning en het budget continu in de gaten. Op deze manier realiseren wij een droomtuin die volledig aansluit op uw wensen en budget.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!
Green Art Hovenier Gelderland

Hovenier in Nijkerk nodig?

Of u nu op zoek bent naar een strakke, moderne of een landschappelijke tuin… wij creëren een tuin die past bij u, uw woning en uw interieur. We luisteren naar uw wensen en behoeften, proeven de sfeer van uw huis en tuin en werken dit uit in een passend 3D tuinontwerp. Ook voor de aanleg van uw droomtuin kunt u bij ons terecht. Zo creëren wij een prachtige tuin waar u nog jarenlang van kunt genieten . Wilt u een nieuwe tuin, ontworpen door een hovenier in Amersfoort? Bekijk ons portfolio voor alle door ons gerealiseerde tuinprojecten om inspiratie op te doen of neem contact met ons op.

Ons werkgebied

Heeft u een hovenier in de buurt van Gelderland, Nijkerkerveen of Amersfoort nodig? GreenART is dé hovenier in Gelderland! Wij zijn voornamelijk actief in Midden-Nederland, maar komen door heel Nederland graag bij u langs.

Neem contact op
Voorbeeld tuinaanleg strakke tuin
responsive image

Gratis inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek om uw ideeën en wensen te bespreken. Neem gerust contact met ons op!

Plan een gratis afspraak in

Wat zijn de werkgebieden van GreenART?

GreenART is centraal gevestigd in Waardenburg en Nijkerkerveen en is voornamelijk actief in Midden-Nederland. Ook buiten dit gebied kunt u ons inschakelen voor het maken van een tuinontwerp, aangezien de ontwerpfase voornamelijk online is.

Voert GreenART ook werkzaamheden uit buiten Midden-Nederland?

Ja, aangezien we in de ontwerpfase veel online doen, kunt u ons inschakelen voor tuinontwerpprojecten in heel Nederland.

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek