Heeft u vragen? Bel: +31332570454

Home » Werkwijze veranda’s

responsive image

Werkwijze veranda’s

Stap 1

Intake gesprek

Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen nemen we contact met u op om een inventarisatie in te plannen. In de meeste gevallen kan dit online zodat we snel een plan en offerte voor u kunnen maken.

Stap 2

3D ontwerp veranda

Na de inventarisatie van uw wensen gaan we aan de slag met het maken van een ontwerp van uw veranda.

Stap 3

Presentatie en bespreking 3D ontwerp en offerte

In een online bespreking nemen we de ontwerpen van uw veranda met u door en kunt u eventuele wijzigingen of extra wensen doorgeven. U ontvangt het 3D-plan per mail en we kunnen het bestand digitaal delen tijdens de bespreking.

Stap 4

Uitzoeken materialen

Als u tevreden bent met het ontwerp en de bijbehorende offerte maken we graag een afspraak waarin  we de materialisatie kunnen toe lichten en waar u de keuze voor de materialen en kleuren kunt maken.

Stap 5

Akkoord offerte

Stap 6

Inmeten ter plaatse

Als u de offerte akkoord heeft gegeven komen we ter plaatse het project inmeten om er zeker van te zijn dat alle maten correct zijn en er tijdens het plaatsen van de veranda geen verrassingen ontstaan.

Stap 7

Inplannen en fabricage veranda

De plaatsing van de veranda wordt door ons ingepland, de materialen besteld en de benodigde voorbereidingen worden  bij ons in de werkplaats getroffen.

Stap 8

Plaatsing veranda

Wij komen uw veranda plaatsen.

Stap 9

Oplevering

Na de plaatsing van de veranda zullen we het project opleveren waarna u kunt gaan genieten van uw exclusieve veranda!

Greenart

Project inventarisatie en advies

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van GreenART? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend inventarisatie- of adviesgesprek. Lees meer over onze werkwijze.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Voorbeeld grote moderne tuin met strakke vijver
  Fam. Pluym GreenART heeft in 2012 onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan. In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt.
  fam. Knigge GreenART heeft recent in 2021 onze voortuin prachtig ontworpen en zorgvuldig aangelegd. Net als eerder al onze achtertuin. Halbe komt direct met mooie, moderne en praktische ontwerpen, die vervolgens heel precies worden gerealiseerd. In combinatie met de tuinverlichting heel geslaagd geworden. We zijn er erg content mee.

  Contact

  • GreenART Nijkerkerveen
  • Vrouwenweg 1a
  • 3864 DX Nijkerkerveen

  Nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan met uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.

  Advies gesprek