Menu

Even voorstellen

De ontwerpen van  GreenART zijn van de hand van Halbe Tigelaar.  Vanaf het moment dat een hovenier bij zijn ouders de tuin heeft gerenoveerd heeft Halbe zijn hart verpand aan het hoveniersvak. Na de  afronding van zijn hoveniers- vakopleiding  is hij meteen als zelfstandig hovenier aan de slag gegaan. In de afgelopen 22 jaar heeft hij veel ervaring opgedaan in de realisatie van tuinen en is zich meer gaan richten op het ontwerp.

“Mijn passie richt zich vooral op het ontwerpen  van tuinen;  ik  vind het telkens opnieuw een uitdaging om voor onze klanten een tuin te ontwerpen die geheel aansluit bij zijn of haar wensen.

In het bijzonder uw ‘onmogelijke wensen’ inspireren mij om out of the box te denken en met verrassende oplossingen te komen, zodat wij u werkelijk een tuin op maat leveren.”

De moderne vormgeving van tuinen heeft zijn voorkeur. ”In dergelijke ontwerpen is het mogelijk om verrassende unieke elementen toe te voegen die een tuin een geheel eigen karakter geven. Uiteraard geeft het ontwerpen van tuinen in andere stijlen mij ook veel voldoening. Dat is toch waar het uiteindelijk om draait, dat de tuin past bij u en u er optimaal van kan genieten; Een moderne tuin om in te leven!”

Een greenART tuin kenmerkt zich door de strakke vorngeving, het groene karakter en de bijzondere materialen. Er is oog voor detail en kwaliteit.

We ontwerpen en realiseren tuinen in heel Nederland, maar de meeste van de door ons gerealiseerde projecten bevinden in  midden Nederland. Zo hebben we tuinen gerealiseerd in Nijkerk, Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Houten  het Gooi maar ook in de flevopolder; Almere en Lelystad.

Als u geïnteresseerd bent in onze kijk op tuinen hoop ik u binnenkort eens te kunnen ontmoeten zodat ik mijn kennis, ervaring en passie voor het vakin kan zetten om uw specifieke wensen op tuingebied te kunnen realiseren. Heeft u interesse dan maak ik graag een afspraak.