Menu

Recensies

Simone van den Broek en Gilbert Pluym

GreenART heeft dit voorjaar onze tuin aangelegd. Wij zijn erg tevreden over het hele proces. Via Internet kwamen wij bij GreenART terecht. De ontwerpen op de website spraken ons gelijk aan.
In de ontwerpfase heeft Halbe Tigelaar goed geluisterd naar onze wensen en kwam met goede ideeën. Bij de realisatie viel het ons op dat er door Halbe en zijn medewerkers erg nauwkeurig wordt gewerkt. Wij genieten elke dag van onze tuin die mooi aansluit bij de vormgeving van ons huis.

Arnold en Ingrid van Geffen

Onze vorige tuin had erg veel onderhoud nodig. Aangezien we meer van onze tuin wilden genieten dan er in werken hadden we besloten een nieuwe tuin aan te laten leggen.”

“Om ons te oriënteren hebben wij de tuinbeurs in Utrecht bezocht. Daar raakten wij erg onder de indruk van een door GreenART gepresenteerde tuin: Strak, modern en onderhoudsvriendelijk. Dat waren nu precies onze wensenvoor een nieuwe tuin! De eigenaar van GreenART, Halbe Tigelaar, heeft op ons verzoek een inventarisatie gemaakt om te komen tot een uitgebalanceerd ontwerp.”

“In een persoonlijk gesprek heeft Halbe ons bevraagd over onze specifieke wensen en eisen. Naast strak, modern en onderhoudsvriendelijk wilden we,als onze kleinkinderen groter zijn, een vijver in onze tuin. In overleg werd besloten om de vijverconstructie nu al in het ontwerp en de uitvoering op te nemen, maar de vijverbak in eerste instantie als verhoogde plantenborderte integreren in de tuin.T.z.t. kan deze eenvoudig worden omgebouwd tot vijver.”

“Dit alles heeft geleid tot een fantastisch ontwerp dat door de mensen van GreenART op een vakkundige wijze is gerealiseerd. Nu genieten we volop van onze smaakvolle tuin en is het een echt verlengstuk geworden van onze woonkamer. Laat de zomer maar komen!

Rob de Jong

Over de kwaliteit van de tuin die Green ART heeft aangelegd, ben ik zeer tevreden. Ze luisterden in de ontwerpfase goed naar mijn wensen. Dagelijks kijk, zit of loop door de tuin en ben ik blij met hun werk.

Voeg hier uw recensie toe