background image

 

GreenART tuinonderhoud;  The perfect match.......

Op zoek naar een professioneel tuinonderhoudsbedrijf?

GreenART maakt het verschil.

 

Een mooie tuin verdient vakkundig onderhoud.  Bij greenART hebben we alle vakkennis in huis om uw tuin perfect te onderhouden. Alles is mogelijk, zo kunnen we een eenmalige onderhoudsbeurt uitvoeren, maar ook is het mogelijk een onderhoudscontract af te spreken zodat u het gehele jaar zorgeloos kunt genieten van uw tuin.

Heeft u een beperkt budget maar vindt u het wel belangrijk dat uw tuin de aandacht krijgt die hij verdient?  Wij bieden u de optie om zelf mee te helpen met het onderhoud. 1 van onze hoveniers gaat het onderhoud dan samen met u uitvoeren.  U kunt dan bijvoorbeeld het snoeiafval opruimen tijdens deze werkzaamheden, hiermee bespaart u aanzienlijk in de arbeidskosten en kunt u tijdens het werk tips en adviezen krijgen van onze hovenier zodat u zelf de reguliere werkzaamheden kunt uitvoeren.

Wilt u eens weten wat we met uw tuin kunnen doen? Laat onze groenman eens vrijblijvend langskomen om samen met u te bekijken wat er mogelijk is.

 

 

 

Contact over tuinonderhoud

Bent u geïnteresseerd in tuinonderhoud door GreenART? GreenART adviseert u graag over de mogelijkheden. Bellen kan ook: 033 2570454

 
 
 
 
 
  
 
 
Copyright © 2017 Green ART - Sitemap - Contact - Bellen kan altijd: 033 257 04 54